Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Ügyfélszolgálat Szentendrén

2016. október 22.

A VGYKE ügyfélszolgálata októberben kitelepült a szentendrei klubdélutánra. E miatt az egyesületi ügyfélszolgálat működése volt a fő témánk.

Alighanem ez az ügyfélszolgálat nagy eséllyel indulhatna a világ leghumánusabb ügyfélszolgálata címért, ugyanis az elmúlt közel egy év alatt, sikerült rendszeressé tenni a hasonló kitelepüléseket. Ez azért különleges, mert sokszor csak 1-2 “egyszerű” ügy miatt történik a kitelepülés, ami valószínűleg sok ügyfélszolgálatnak nem érné meg. Az utazási idő és az utazási nehézségek miatt, nálunk ez másként működik, és egyesületünk munkatársai örömmel települnek ki eme ügyekért, időt és energiát spórolva tagjainknak.

Ha ez a kitelepülési program Budapest területén örömteli fogadtatásra talál, akkor sokkal inkább így van ez Szentendrén. A szentendrei klub tagjai ugyanis többek között Budakalászon, Leányfaluban, Pomázon és Szentendrén élnek, ahonnan az utazási idő egy óránál is több lenne a zuglói irodába.

dsc01205 dsc01202

A klubnapon nem csupán ügyek intéződtek el, hanem a tagjaink megismerhették az ügyfélszolgálat sokféle szolgáltatásait is.

Ezen alkalommal már mód volt a jövő évi tagdíjak befizetésére, ami szintén sokaknak nagy segítség. Az említettek mellett nagy örömmel köszöntöttünk egy új belépőt is sorainkban. Mindannyian nagyon hálásak vagyunk a kitelepülést megvalósító munkatársaknak, amit ezúton is köszönünk nekik!

Hajnalné Filipich Adrienn
közösségi civilszervező

inneltrade_logoA VGYKE szentendrei Lámpás Klubjának programjai megvalósítását az Inneltrade Kft. támogatta, melyért ezúton is hálás köszönetet mondunk!