Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Új tervek Zuglóban

2017. április 2.
A fényképen a klub egy pillanata látható, amint Márti bemutatkozik

Március 21-én a XIV. kerületi lámpás klubnap megtartásra került a Zuglói Civil Házban.

Elhangzott, hogy április 1-től új lámpása lesz a zuglóiaknak. Tanai Csaba mellett ezentúl Kiss Márta lesz, akit már sokan ismerhetnek. Márta, Samu Attila helyett lesz lámpás a klubban. Így a klub elején a régi lámpás, Attila, elköszönt a tagoktól. Márti rögtön az elején be lett mutatva a tagoknak, jelképesen át lett adva neki a staféta. Itt szeretnénk megköszönni a Zuglóban végzett munkáját! Márti elmondta, hogy a klub kialakult hagyományait a tiszteletben fogja tartani.

Ezen a fényképen a klubnak az a pillanata látható, amint Csaba beszél A fényképen a klub egy pillanata látható, amint Márti bemutatkozik

A közös bemutatkozás során elmondták a klubtagoknak, hogy fontosnak tartják a véleményeiket és figyelembe veszik a programok szervezésénél az ötleteiket. Tudjuk, hogy nem könnyű egy megszokott lámpás pár után egy újat megszokni, de igyekszünk bebizonyítani, hogy méltók vagyunk a bizalmukra.

A klub hátralevő részében a programokat beszéltük meg. Sokrétű és változatos programoknak nézünk majd elébe, reméljük, hogy ezeknek köszönhetően tovább erősödik a zuglói közösség.

Kiss Márta és Tanai Csaba
közösségi civilszervezők