Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Újbudai programjaink

2015. július 2.
Kép mentése: sportagvalaszto.hu

Kép mentése: sportagvalaszto.hu

Hogyan képviseljük érdekeinket?

A XI. kerületi klub sok szeretettel meghív minden érdeklődőt egy érdekvédelemmel, érdekérvényesítéssel kapcsolatos beszélgetésre. Azt fogjuk egy érdekérvényesítésben jártas meglepetésvendéggel körbejárni, hogy miként lehet egyéni, és közös érdekeinkért hatékonyan küzdeni. Érdemes -e egyáltalán vállalni a konfliktusokat? Vannak -e olyan praktikák, amelyek segítségével a másik fél azonnal megnyerhető az együttműködésre? Hogyan érdemes egy érdekérvényesítésbe belekezdeni, és hogyan nem?

A beszélgetés július 7-én, kedden lesz a XI. kerület, Etele út 55-ben, a Budapesti Művelődési Központ épületében, a földszint 21-es termében. A terem a főbejárattól balra van a lépcső után, a folyosó legvégén. A program 14 óra 5 perckor kezdődik és körülbelül 15 óra 45 percig tart.

Sakkdélután Újbudán

Sok szeretettel meghívjuk minden sakkot kedvelő, beszélgetni és játszani szerető tagtársunkat, továbbá családtagjaikat, barátaikat egy újbudai sakkdélutánra! A XI. kerületi klub vendége lesz Héra Imre, nemzetközi nagymester, többszörös bajnok. A programon rendelkezésre áll majd akadálymentes sakk, ezért aki csak szeretne, annak lehetősége lesz játszani. Azokat is szívesen látjuk, akik csak egy érdekes beszélgetésre vágynak, miközben finomat sütizünk.

A sakkdélután július 9-én, csütörtökön lesz a Mu Színház kávézójában. Az épület annyiban nem akadálymentes, hogy 6 lépcsőn keresztül lehet bejutni az utcáról. A Mu Színház az Újbuda-központnál található meg, a 4-es villamos végállomásánál, a református templom melletti első mellékutcában. A pontos cím: XI. Kőrösy József utca 17. A kávézó a főbejárattal közvetlenül szemben található. A program 14 óra 5 perckor kezdődik és körülbelül 15 óra 45 percig tart.

Mindenkit sok szeretettel várunk mindkét programra!

Bármilyen kérdéssel a lampas.ujbuda@gmail.com email-címen vagy a 0670-984-1745 számon lehet érdeklődni.