Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Újra nyit egyesületünk Ügyfélszolgálata!

2021. május 7.
A képen két telefonkagyló sziluettje látható. Amíg a fekete kagyló feletti buborék egy kérdőjelet tartalmaz, addig a fehér kagyló feletti buborék a választ sejteti.

Tisztelt Tagtársaink, Kedves Olvasóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Louis Braille Támogató Szolgálatunk, Láthatár Segédeszköz Boltunk, a gyógy- és nyirokmasszás szolgáltatásunk mellett már az Ügyfélszolgálat is fogadja kedves ügyfeleit.

2021. május 10-től Ügyfélszolgálatunk részlegesen az alábbiak szerint tart nyitva:

Személyes ügyfélfogadás: Hétfőtől – Péntekig 9 – 13 óráig

Kérjük Önöket, amennyiben a személyes ügyfélfogadást kívánják igénybe venni, úgy telefonon kérjenek időpontot, mert kizárólag az időpontra érkezőket tudjuk fogadni. Az ügyfélszolgálat helyiségében egyszerre két személy tartózkodhat!

Egyéb megkereséseiket (telefon, email) Hétfőtől – Péntekig 9 – 15 óráig fogadjuk.

Fontos információ, hogy az ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársakat a Covid-19 elleni védőoltással beoltották, védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, mert a felelős magatartást követendőnek tartjuk és az mindannyiunktól elvárható.

Az óvatosság azonban továbbra is fontos, ezért az irodaépületben és az ügyfélszolgálaton is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata! A munkatársaink is maszkban dolgoznak, és abban fogadják Önöket.

VGYKE