Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Válogatás a Láthatár bolt kínálatából

2018. május 23.
A zuglói klubtagok jelenléti ívet írnak alá

A májusi klubnapunkon a Láthatár Boltból Katona Zsuzsi látogatott el hozzánk, és hozta el nekünk a bolt kínálatának régebbi és újabb portékáit. Válogathattunk a különböző erősségű nagyítók, praktikus háztartási termékek, játék újdonságok, magyarul és angolul beszélő Braille-órák közül. Zsuzsi minden terméket bemutatott és ismertette a bolt elérhetőségeit, felhívta tagjaink figyelmét a web áruházra, és a bolt külön hírlevelére, ahol az akciós termékeket ismerhetik meg a vásárlók.

A zuglói klubtagok jelenléti ívet írnak alá

Klubdélutánunkat május fontosabb ünnepeinek megemlékezésével folytattuk.

Mindannyian megegyeztünk abban, hogy a legszebb ünnep az anyák napja, ezért néhány verssel köszöntöttük az édesanyákat és a nagymamákat.

Május 28-ára a rákosmenti lámpásokkal és tagjaikkal közösen szervezünk egy kirándulást a Margitszigetre, ennek részleteit is megbeszéltük.

A zuglói klubtagok a segédeszközboltunk bemutatóját hallgatják

Köszönjük a Láthatár boltnak a lehetőséget, hogy megkönnyíti tagjainknak a vásárlás és az új termékek megismerését, azzal, hogy eljönnek a klub foglakozásokra, és bemutatóval egybekötött vásárlást biztosítanak. Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak.

Kiss Márta
közösségi civilszervező