Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Visszatekintés 2018 legemlékezetesebb eseményeire

2019. január 4.
A képen az óbudai klubtagok láthatóak a parlamenten belül

Egyik legemlékezetesebb volt a klubnapokat felidézve a januári, amikor „Legyen Ön is milliomos” műveltségi vetélkedőt játszottunk a kihangosított telefon segítségével. Nagyon jó volt, hogy ismereteinket gazdagítva élhettük meg a játék örömét.

Márciusban az MVGYOSZ Székházában tartott nőnapi előadáson egy hölgykoszorút alkotva tizenketten vettünk részt. Kisnémedi Varga Pál és barátai közkedvelt operett slágereket énekeltek, Oszvald Marika lehengerlő előadói stílusával szórakoztatta a közönséget.

Júniusban a Szent István Bazilikában voltunk. Idegenvezetőnk segítségével betekintést nyertünk a főváros legnagyobb katolikus templomának történelmi múltjába, miközben gyönyörködhettünk csodálatos szépségében. Végezetül pedig nem mindennapi látványban volt részünk. A Bazilika kupolájából elénk tárult Budapest gyönyörű körpanorámája. Szép emlék marad a Bazilika látogatása.

A képen az óbudai klubtagok láthatóak a parlamenten belül

Októberben a Parlamentben negyvenöt perces sétát tettünk tárlatvezetéssel. Megcsodálhattuk az ország házának belső tereit.

Kimagasló építészeti munkák eredményeként hazánk legszebb épületében jártunk. Színházba többször is ellátogattunk.

Legutóbb karácsonyi klubnapunkon voltunk együtt a tagokkal és kísérőikkel. Ez alkalommal is nagyon jól elbeszélgettünk.

Telefonon rendszeresen kapcsolatban vagyunk egymással.

Azért van ez így, mert minél több időt töltöttünk el együtt, annál több közös, szép emlék köt össze minket. Örömmel várjuk a folytatást!

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező