Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

6 évesek lettünk-Beszámoló Kicsit másképp

2019. december 9.
Az újpesti Lámpás Klub születésnapi tortája

Novemberben születésnapot tartottunk,6 évesek lettünk. Beszámolóként egy, a kezdetektől tagtársunk levelét tesszük közkincsé.

Kedves Panka és Annamária!

Ezúton szeretném köszönteni kerületi Lámpás klubunkat, vezetőit és egész tagságát e nevezetes szülinap alkalmából.

6 év egy klub életében már hagyományokat is teremt, sok kedves, emlékezetes eseményre tekint vissza.   szűkkörű, de annál lelkesebb tagsága.

A havi klubnapok, a szervezett programok, múzeumok, kirándulások, parlament, … és még jónéhány közös emlék, melyek szorosabbá tehetik egy közösség életét.

Ez a mostani, ünnepi Klubnap is idetartozik, melynek hangulatáról Ti nagyon körültekintően gondoskodtatok.

Panka az alkalomra írt versével, a Rendőralezredes kedves, közbiztonságra nevelő, de egyben szórakoztató előadása, nemkülönben Anni finomságos tortája, Janó zenei aláfestése erősítették: jó köztetek, veletek lenni, gondjainkat, lehetőségeinket megosztani.

Mint egyike az első tagoknak, örömmel emlékszem elődjeitekre: Abigél, Robi és Era legjobb tudásuk szerint szervezték e kis Klub életét.

Ezúton is, innen is, kívánok nekik jó egészséget, további munkájukhoz sok sikert!
Nektek, kedves Panka és Anni, köszönve eddigi  fáradozásotokat, remélve a jövőbeni aktivitásotokat, ügyszereteteteket. Bízom bennne, hogy még sok hasznos, testi-lelki épülésünket szolgáló évet tölthetünk együttt.

Boldog születésnapot mindannyiunknak!

Emmy

Pesa Anna Mária és Murgács Jánosné
Közösségi civilszervezők

Az újpesti Lámpás Klub születésnapi tortája