Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

A kockásfülű nyúl (narrációval)

2017. október 17.

Hallgassák szeretettel!

https://www.youtube.com/watch?v=5bjZdsoWAIY

Néhány visszajelzés a narráció kapcsán hűséges olvasóim, “hallgatóim” köréből, köszönöm! 🙂

Hermann Tibor:

“Teljes, igaz, tiszta szívemből gratulálok, nagyon profi, igényes, minőségi munka! 🙂 Kisgyermek koromban mondhatni sajátos “narrációval” néztem a sorozat szinte mindenegyes epizódját, felülmúlhatatlanul jó érzés e módszer segítségével újra átélni a kis nyuszi kalandját, csak így tovább, tényleg fantasztikus lett!”

Györök Márk:

“Erika! Gratulálok a narrációval elkészített filmhez! kíváncsi vagyok hogyan fogadták az ovisok, mit szóltak hozzá! Akkor te is csinálod az érzékenyítést a vgyke szemléletformáló programjának keretein belül? Még egyszer gratula! Szerintem teljes joggal lehetsz büszke magadra, és a csapatra akikkel készítettétek az audionarrációkat! Nagyon tetszenek a te posztjaid, illetve a hozzászólásaid is, amelyeket közzé teszel a csoportban.”

Velegi Dorottya:

“Köszönöm!!!! 🙂 Anno rengeteget bánkódtam amiatt, hogy rajzfilm lévén nem tudtam követni ezeket a meséket, így a korombéli unokatesókkal sem tudtam megvitatni az aktuális részt. Most már legalább van némi fogalmam, miből maradtam ki. 😀 ”

 

Tetszett a mese? Írja meg nekem a vgyke.audionarracio@gmail.com címre, köszönöm! A https://www.facebook.com/vgykeaudionarracio/ oldalon további narrációkat, élménybeszámolókat, programajánlókat és egyéb érdekességeket talál, látogasson el oda is, szeretettel várom!

S. Tóth Erika
audionarrátor, kommunikációs munkatárs
+3630 755 6983