Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

ACDC „Találd meg a helyed!”

2014. augusztus 3.
Forrás: www.otpfayalapitvany.hu

Forrás: www.otpfayalapitvany.hu

Úgy gondolja, hogy nincsenek „vakos szakmák” és nem is lehetnek, mert a látássérültek is különböző egyéniségek, és szeretnének sikeres és megbecsült szakemberek lenni?
Kezdeményezésünkkel, szívesen közreműködünk ennek megvalósításában! Elindítottuk az ACDC „Találd meg a helyed!” programot, melynek keretein belül minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsük Önt ezen az úton.
Fontos, hogy tisztában legyen erősségeivel és azon képességeivel, amiknél fejlődést szeretne elérni. Programunk segítségével lehetősége nyílik rátalálni arra az „álommunkára”, mely tudását és lehetőségeit tekintve a legmegfelelőbb lehet Önnek.
Csatlakozzon az ACDC programunkhoz, fejlessze magát és legyen sikeres a munka világában!
Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot, hogy jobban megismerhessük Önt és az igényeit. A regisztráció befejezéséhez kérjük, hogy mindenféleképpen küldje el önéletrajzát az acdc@vgyke.com címre.

Bízva a mihamarabbi viszontlátásban!

A regisztrációs űrlapot az alábbi linken érheti el:
http://kerdoivem.hu/kerdoiv/751927501/

Facebook oldalunkon pedig első kézből értesülhetnek programunk legfrissebb híreiről, tudnivalóiról!

2014. június 27.
Forrás: www.thrivesearch.com

Forrás: www.thrivesearch.com

Ha elakadást érzel magadban, a feladataidban, életedben, és segítségre lenne szükséged az elhelyezkedésben, a legjobb helyen jársz. Biztosan hallottál már néhány látássérült ismerősöd sikertörténetéről, és talán azon is elgondolkodtál, hogy vajon mi lehet a titkuk, hogyan jutottak el idáig?

Te is szeretnél közéjük tartozni?

 

 

Ha a fenti kérdések elindítanak egy érzést, gondolatot, hogy miért ne lehetnél Te is sikeres és megbecsült a munkádban, örömmel tudatjuk Veled, hogy frissen elindult „AC&DC – Találd meg a helyed!” programunk keretein belül minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsük Téged ezen az úton. Szeretnénk támogatást nyújtani, hogy felkészülhess a munka világára, valamint képessé válj helyt állni a jövőben is.

Fontos, hogy tisztában legyél erősségeiddel és azon képességeiddel, amelyeknél fejlődést szeretnél elérni. Programunk segítségével lehetőséged nyílik rátalálni arra az „álommunkára”, mely tudásodat és lehetőségedet tekintve a legmegfelelőbb lehet számodra.

Mi nem hiszünk a csodákban, ellenben a befektetett munkában, időben és energiában igen! Csatlakozz projektünkhöz, fejleszd magad és találd meg a helyed a munkaerőpiacon!

“AC&DC – Találd meg a helyed!”

Ha felkeltettük érdeklődésed, első lépésként kérjük, töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot, mely segítségével jobban megismerhetünk Téged és az igényeidet. A regisztráció befejezéséhez kérjük, hogy mindenféleképpen küld el önéletrajzod az acdc@vgyke.com címre.

Regisztrációs űrlap

Facebook oldalunkon első kézből értesülhetnek programunk legfrissebb híreiről, tudnivalóiról!

Bízva a mihamarabbi viszontlátásban,

VGYKE