Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Az “elcsúszott” újpesti klubnap

2017. február 27.

Az eső ellenére elég sok tagunkat üdvözölhettük a februári klubnapunkon. Megbeszéltük a rendőrségen történt igen tartalmas élményeinket. Így hallhatták azok is, akik nem tudtak részt venni ezen a rendkívüli programon. Felvetettük a következő hónapok programjainak lehetőségeit.

Csak úgy szórták az ötleteiket az ott lévők. Rengeteg lehetőség vetődött fel, melyekből válogathatunk. Társaságunkban volt S. Tóth Erika is, aki remek gyerek színházi előadásokat ajánlott az érdeklődőknek. Szóba került az áprilisi klubnap témája, és annak fontossága.

ujpest2017febr

A fogyatékkal élő emberek jogai, juttatásai, esetleges törvény módosítások ismertetése. Érdekes témákat feszegettünk, amelyből hatalmas beszélgetés kerekedett. Szóba került többek között a házasság, mint téma. Sok oldalról megközelíthető fogalom.

Mindenki kívánságára, Máté Péter dalokat hallgattunk. Gábor gitározott, együtt énekeltünk vele, megemlékezve az énekes 70. születésnapjáról. Végül is, a programok időpontjáról nem tudtunk dönteni, de hamarosan arra is sor kerül.

Mindenki jól érezte magát és igyekszünk a jövőben is jó hangulatot teremteni. Akik eddig nem jutottak el hozzánk, reméljük a fentiek alapján kedvet kaptak, hogy ezután velünk érezzék jól magukat programjainkon. Továbbra is várunk mindenkit szeretettel.

Kulman Erika és Szélesné Panka
közösségi civilszervezők