Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Az Ép testben ép lélek 43. heti ajánlója és fontos információja

2018. október 24.
A képen egy rádiókészülék látható

Amennyiben nem vagyunk megelégedve kinézetünkkel, ráadásul emiatt még rosszul is érezzük magunkat a bőrünkben, nincs mese. Valamit változtatnunk kell!

Ilyenkor fordul meg fejünkben az elsőre borzasztónak tűnő gondolat – a megoldás a diéta volna? Ha igen, vajon ez csupán kínkeserves lehet, vagy megközelíthető egészen más nézőpontból is? Egyáltalán helyes-e a folyamatot diétának neveznünk?

A mindezekbből fakadó gondolatokat és a témára vonatkozó további alapvetéseket Zamba Ágnes dietetikus segít tisztábban látni azoknak, akik október 25-én 13 órától a Civil Rádióra hangolnak! Töltsünk el ismételten egy órát közösen az egészség jegyében!

Az Ép testben ép lélek adásai elhangzásukat követően utólag is meghallgathatók minden rákövetkező csütörtökön 13 órakor, vagy közvetlenül a Civil Rádió archívumából, ami az alábbi linken érhető el:

https://kronika.civilradio.hu/archivum/

Élő adás:
http://civilradio.hu:8000/listen.mp3

Fontos információ:
Az előző, 41. héten technikai okok miatt a műsor 13 óra helyett 14 órától csendült fel, ennek megfelelően az archívumban is a menetrendtől eltérő módon került megjelenítésre. A jelenlegi, 42. héten azonban az ismétlés már a helyes időpontban, 13 órától lesz hallható!

Véleménye, javaslata van a műsorral kapcsolatban? Örömmel hallaná a rádióban saját bevált receptjét, sportgyakorlatát, életvezetési jótanácsát? Kedve volna a magazin tárgyához kapcsolódó célját/ tevékenységeit megosztani másokkal? Írjon emailt az eptestben@civilradio.hu címre! Szeretettel várom leveleiket.

Loboda Márk

A képen egy rádiókészülék látható