Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Az év utolsó klubnapja Újpesten

2018. november 27.
A képen az újpesti SZTK látható

2018. 12. 05-én, az Ifjúsági Házban 15-17 óra között. 1042. István út 17-19. I.emelet, 116.terem.

Két vendég is eljön hozzánk számunkra fontos témákkal.

Az újpesti rendőrkapitányságról Varga Brigitta rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott látogat el hozzánk. Szokásához híven elmondja nekünk, mire, és hogyan vigyázzunk mindennapjainkban. Valamint, hogy mi történt Újpesten amióta nem találkoztunk.

Megismerkedünk Pecza Anitával, aki az Újpesti Egészségfejlesztési Iroda projektmenedzsere. Elmondja nekünk a fent említett iroda, nyugdíjasok számára szervezett, és szervezendő programjait.

Befejezésül, karácsonyra készítünk valami apróságot, közösen tagjainkkal.

Várok mindenkit nagy szeretettel!

Köszönetet mondunk az Újpesti Önkormányzat több éves együttműködéséért!

Telefon: 06-30/498-9034, 06-70/602-9368
Email: lampas. ujpest@gmail.com

Széles Attiláné/Panka
közösségi civilszervező
VGYKE. Lámpás Projekt

A képen az újpesti SZTK látható

2017. december 12.
Az asztal körül sokan ülnek, háttérben a lámpások molinója

Családias délutánunk volt, az év utolsó összejövetele. Az immár rendszeres beszámolójával ismét eljött hozzánk Varga Brigitta rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott. Felhívta figyelmünket, a karácsonyi zsúfoltságban vigyázzunk értékeinkre. Elmondta, milyen sikeres az Újpesti rend őreinek folyamatos, kitartó munkája. Valamint beszélt, a közlekedésbiztonságról is.

Az asztal körül sokan ülnek, háttérben a lámpások molinója

 

Meglátogatott bennünket Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester úr, aki beszélgetett a jelenlévő tagokkal, érdeklődött programjaink felől, és kihangsúlyozta, mennyire tetszett neki, az esélyegyenlőségi napon látott érzékenyítésünk. Fontosnak tartja, tovább folytatnunk ezen tevékenységünket, bevinni az osztálytermekbe is, és biztosított bennünket, támogatásáról a továbbiakban is.

Az asztal körül ülve a tagok nassolnak és beszélgetnek

 

Így, bizakodva nézünk, a 2018-as év felé. A tartalmas délutáni programunkat a kedves tagjaink kreatív foglalkozásával zártuk. Mécsestartókat festettünk, nagy jókedvvel. Ez a mikulás-karácsonyi délután emlékezetes marad mindenki számára.

Kulman Tiborné, Széles Attiláné
közösségi civilszervezők