Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Az okos eszközök használatának oktatásáról Rákosmente februári online klubján

2021. február 1.
A képen egy okostelefon látható.

A kép forrása: pinterest.com

Kedves Klubtársunk!

Sok szeretettel hívunk következő online klubunkra, melyet 2021. február 2-án, kedden délután 15:00-órától tartunk, amely a Rákosmente közösség lámpásai, mentorai Facebook-oldalán érhető el.

Az év első három hónapjában valószínűleg maradnak az online klubok, de áprilistól remélhetőleg tudunk majd személyesen is találkozni.

A mostani alkalommal új kollégánkkal, Berkó Norberttel beszélgetünk, aki az egyesület látássérült munkatársainak és február 1-től a tagoknak is segít az okos eszközök (telefonok), közösségi, (Facebook, Messenger, Youtube), egyéb Google alkalmazások, vagy akár az Excel használatában. Norbi keddenként személyesen is elérhető az egyesület Szugló utcai telephelyén, időpont egyeztetést követően. Természetesen a vakos nyomógombos telefonok (Blind shell) használatában is támogatást nyújt. Szeretnénk biztatni Benneteket, hogy használjátok ki a lehetőséget!

Amennyiben lehetőségetek van, kérjük, csatlakozzatok hozzánk!

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Addig is vigyázzatok magatokra és kívánunk mindannyiótoknak jó egészséget!

Elérhetőségeink:

E-mail címünk: rakosmente.szervezo@vgyke.com

Telefon: Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468, Acsay Péter: 06 70 248 59 53

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ill. ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és más programok lebonyolításában, ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg