Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Beszélgetés Gálvölgyi János színművésszel a Kondor Béla Közösségi Házban

2021. december 3.
A klubtagok a közönségben

 

2021. november 24-én „Színház az egész világ” riportsorozat keretében Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari -díjas érdemes művésszel beszélgetett Csáki Judit színházkritikus-újságíró a Kondor Béla Közösségi Házban.

Az interjút készítő riporter az elismert és népszerű humoristát kérdezgette korábbi és jelenlegi életével, pályafutásával kapcsolatban.

Sok mindent megtudhattunk arról, hogy hogyan indult az ő pályafutása, mikor figyeltek fel rá az emberek, ki volt az, aki elsőként felfedezte tehetségét.

Egykori műsorok, sorozatok is szóba kerültek, melyben láthattuk őt a tv képernyőn, mint pl: a Heti Hetes, a Pasik című sorozat, de természetesen a legnézettebb saját műsora a Gálvölgyi show volt.

Elmesélte, hogyan készül fel egy-egy előadásra, televíziós felvételekre, valamint arról is beszélt, milyen adottságok szükségesek ahhoz, hogy valakiből jó humorista legyen, hogy a közönség számára élvezetessé tudja tenni a produkcióját.

A beszélgetés főbb különlegessége az volt, hogy a kérdésekre adott válaszokba mindig bele csempészett egy kis humort, ami a közönség számára – bele értve minket is – nagyon érdekessé és élvezetessé tette az interjút.

Az eseményről készült néhány fotó az alábbi linken megtekinthető.

Pázmán Krisztina és Juhos Róbert
XVIII. kerületi közösségi civilszervezők