Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Ez évi első klubdélután Zuglóban

2018. január 14.
A képen egy asztal mellett ülnek a zuglói klub tagjai

Megtartottuk az ez évi első klubunkat a Zuglói Civil Házban. Az újévi jókívánságokkal kezdtük és megbeszéltük kinek hogyan teltek az ünnepek, milyen ajándékok kerültek a fa alá. Sok színes történetet hallottunk.

A képen Zsuzsa látható. amint előadást tart a zuglói klubtagoknak

 

A délután második felét a zuglói klub 2018-as évi programjainak tervezésével folytattuk. Ahogy meghívónkban is szerepelt, tagjainktól is vártunk ötleteket és elmondtuk mi mit tervezünk erre az évre. Természetesen megbeszéltük, hogy bármikor változtathatunk egyes, főleg szabadtéri programjainkon.

Terveink között szerepel Győr Káptalan domb részét megismerni, Egerben a Beatles múzeum, Szentendrén a BKV múzeum és egy könyvkötő műhely meglátogatása is. Tagjaink részéről felmerült egy séta a megújuló Vakok kertjében és a Margitszigeten, ami sajnos tavaly a rossz idő miatt elmaradt. Örülünk, hogy tagjaink örömmel fogadták terveinket, és ők is szívesen részt vettek velünk a tervezésben. Reméljük, sok mindent megtudunk majd valósítani.

A képen egy asztal mellett ülnek a zuglói klub tagjai

 

Első klubnapunk kellemes hangulatban, gyorsan eltelt. Felhívtuk tagjaink figyelmét következő klubnapunk időpontjára, ami 2018. február 14-én lesz.

Mindenkit várunk sok szeretettel!

Kiss Márta, Tanai Csaba
közösségi civilszervezők