Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Farsangi klub a III. kerületben

2016. február 21.

Ezért nem is csoda, hogy a rossz idő ellenére ismét megtelt a klubterem a Csobánka téren. Minden megérkezőt nagyon ízletes lekváros fánkokkal teli tányér  fogadott. A lakoma nem ért véget a belépés utáni pillanatokban, mert az asztalaink szó szerint roskadásig voltak farsangi finomságokkal és italokkal.

sutik eloetel

Azt is észre lehetett venni, hogy az asztalok elrendezése megváltozott. Félig-meddig olyan körbe lett mindenki leültetve, hogy most már kényelmesen hallhatjuk egymást, ezért senki sem szorul ki többé a beszélgetésből azért, mert az asztal előnytelen részén ül.

Először egy farsangi kvízre válaszoltunk, így emlékeztünk meg a farsangról és a farsangi hagyományainkról. Utána Nórika klubtársunk a szerephez öltözve adta elő az Itt a farsang áll a bál c. mondókát a megjelentek számára.

beszelgetes2 norika_eloadasa

A klubnap következő programrészében egy kedves klubtársunk került a figyelem középpontba. Pár éve játszott a Legyen Ön is milliomos! c. műsorban és elég nagy összeget nyert. Elhozta nekünk a kérdéseit és megpróbáltuk megválaszolni. Bár másfél tucatnyian voltunk, néha azért csak tippelgetni tudtunk, egyikünknek sem volt ötlete a helyes válaszról. Elhozta nekünk a műsorban ajándékba kapott társasjátékot is, amit majd egy másik klubnapon használni is fogunk.

beszelgetes2 milliomos2

A klubnap befejező részében Domoszlai János hozott különleges hangszert és megmutatta nekünk. A hangszer olyan, mint egy kisméretű gitár. Összesen 10 húrja van és egy tatu páncéljából lett elkészítve. Ezt a hangszert charango-nak nevezik és nagyon szépen szól.

Legközelebb is sok szeretettel és finomsággal várunk mindenkit!

Egy jelenlévőtől