Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Futárfelmérés XXVI.

2018. szeptember 15.
A képen egy 76-os trolibusz látható

A fenti járatok útvonalain telepített futárkijelzők illetve hangos közlekedési lámpák működésében nem tapasztaltam rendellenességet.

Ezúton szeretném megköszönni azon keveseknek a segítségét, akik észrevételeiket, illetve véleményüket megosztották velem a futarfelmeres@gmail.com E-mail címen.

Továbbra is szeretném felhívni minden kedves látássérült figyelmét, akik aktívan használják a budapesti tömegközlekedési hálózatot, hogy a futárkijelzők illetve beszélő és hangos közlekedési lámpák ügye közös ügy. Csak úgy fognak minket komolyan venni akár a BKK, akár a Budapest Közút részéről, ha látják, hogy közösségként létezünk, ami jelen esetben azt jelenti, hogy kellő gyakorisággal hívjuk fel a figyelmet akár a hibásan, rendellenesen működő eszközökre, akár fejlesztési javaslatokkal segítjük a két vállalat munkáját.

Természetesen mind mindenhol a fejlesztésekre szánt költségvetés limitált, de ha azt látják, hogy nem vagyunk aktív közösség, nem állunk ki saját magunkért, nem képviseljük a magunk érdekeit, akkor ne csodálkozzunk azon, ha nem vesznek minket komolyan.

Épp ezért szeretnék minden kedves budapesti tömegközlekedést aktívan használó látássérültet kérni arra, hogy ha bármilyen észrevétele, javaslata, véleménye van, azt legyen kedves velem megosztani a futarfelmeres@gmail.com E-mail címen.

Nagy László

A képen egy 76-os trolibusz látható

A kép forrása: https://www.hirmagazin.eu