Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Indul a tavaszi évad a Vakrepülés csapatával

2018. január 24.
Vakrepülés Színtársulat

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a tavaszi évad első budapesti Az éjszaka tapintása (január 26. péntek 18:00) előadásunkat. Ezúton kérnénk mindenkit, hogy segítsen programjaink propagálásában, hogy minél több emberhez eljuthasson a hír.

Vakrepülés Színtársulat

 

Általános információk

Figyelem! Darabjaink teljes sötétségben zajlanak, és a nézők ülőpárnákon foglalnak helyet. Az előadás alatt hangot és fényt kibocsátó tárgyakat kérjük mellőzni. Az élmény teljessége érdekében széket csak indokolt esetben biztosítunk például  idősek, mozgássérültek, kismamák és hasonló emberek számára.

Jegyek a helyszínen válthatóak, vagy honlapunkon rendelhetőek. Jegyár 1500 Ft, a belépés látássérülteknek díjtalan.
Donáti István: Az éjszaka tapintása
Helyszín: Zuglói Civil Ház.
Cím: 1144 Budapest, Csertő park 12
Időpont: 2018. január 26. 18:00

Misztikus, romantikus történet, amely nem a szokványos módon kerül bemutatásra. A sötét színházban ülő néző két, látszólag mindennapi fiatal szerelmi románcának lesz tanúja. Mégis van benne valami rejtélyes. Az író a néző fantáziájára bízza a szálak kibogozását. Reggeli telefonhívás: egy fiú eltűnt. Nővére és – úgy sejtjük – volt kedvese keresésére indulnak. Péter felkutatásában a nézőtéren ülők is részt vesznek.

Izgalmas utazás ez Görögországba, sok kalanddal. Az utazókat népes kísérőtársaság veszi körül, akik minden pillanatban rendelkezésükre állnak, enni-, innivalóval kínálják őket, táncolnak velük. Az utazás és a megérkezés során a “nézőközönség” minden érzékszervét igénybe veheti a látásán kívül. A gyönyörű görög tengerparton végül a szerelmesek sorsa is megpecsételődik, a darab az élet nagy igazságainak kinyilatkoztatásával végződik. A “néző” számára sok, addig homályos dolog válik világossá, ahogy a besötétített teremben is hirtelen felgyúlnak a fények.

Szereposztás:
Rita – Simon Rita
Péter – Pál Zsolt (Pille)
Mariann – Hényel Annamária
Kalliopi – Máj Kriszta
Idegenvezető – Nagy László
Csillag – Borics Nikolett
Tenger – Hényel Annamária
Hangmester – Pál Zsolt (Pille)
Rendező – Sallai Zoltán

A Vakrepülés csapata
www.vakrep.hu