Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Interjú Miks-Rédai Csabával Rákosmente júniusi online klubján

2021. június 16.
A fotó előterében mikrofon, a hátterében egy stúdió képe látható.

 

Rákosmente lámpásai megtartották online klubnapjukat június 1-jén, melyre kollégájukat, Miks-Rédai Csabát hívták meg, aki többek között az egyesület rendezvényeinek hangosításával is foglalkozik.

Az ő nevéhez fűződik az egyesületi Hangos Hírmondó szolgáltatás, amely nemsokára megújult formában újra elérhető lesz. Oroszlánrészt vállalt a karantén riportok, a Vendégváró c. műsor interjúi, ill. a fehér bot napi és karácsonyi online műsorok elkészítésében is. Nemrég zajlott le a Home office-ban a látássérültek c. kampány videó, amelynek a kivitelezésében szintén meghatározó szerepe volt.

A tagok arról is hallhattak, hogy Csabinak masszázs vállalkozása is van, amit bár korábban a kényszer szült, mára nagyon sok pozitív visszajelzés forrása lett.

Csabi egy sokoldalú, inspiráló személyiség, akinek az élethez, akadályokhoz való hozzáállása példaértékű. Nem hiába üzente a hallgatóknak az interjú végén, hogy azért, mert látássérültek, ne mondjanak le az álmaikról, és törekedjenek teljes életet élni.

Acsay Péter és Krayné Faragó Zsuzsanna
Közösségi civil szervezők