Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Kincsem – vágta, akadályok nélkül!

2018. január 19.
A képen az AKKU Egyesület logója látható, mely egy fejen lévő fülhallgató
A képen az AKKU Egyesület logója látható, mely egy fejen lévő fülhallgató

A kép forrása: http://akkuegyesulethu.web-server.hu/

A kritikusok és a hazai nézőszám alapján is kiugróan pozitív fogadtatásban részesülő történet elképesztő sztárparádéval és csodálatos látvánnyal dolgozza fel a legyőzhetetlen „csodakanca” történetének egy szeletét, no meg egy korabeli romantikus szálat. A szereplők között olyan nagyszerű színészek bukkannak fel, mint Nagy Ervin, Petrik Andrea, Kovács Lehel, Gáspár Tibor, Keresztes Tamás, Rátóti Zoltán, Balsai Mónika, Makranczi Zalán, Gyabronka József, Scherer Péter, Seress Zoltán, Schneider Zoltán, vagy épp Fekete Ernő.

Csatlakozz te is a bársonyszékben szórakozók csapatához és élvezzük együtt a magyar filmkultúra legújabb gyöngyszemeit! Új bemutatók, díjnyertes alkotások minden korosztálynak! Gyere és lásd te is a füleddel, halld te is a szemeddel azt, ami közös kincsünk: a kultúrát!

Időpont: Január 26., péntek 18 óra

Helyszín: Premier Kultcafé, Budapest 1085, Üllői út 2-4.

Megközelíthetőség: a Kálvin téri metró megállótól 2 perc sétára, az egykori Vörösmarty mozi helyén

Jegyár: 1200 Ft, diákoknak és 60 év felettieknek 980 Ft

AKCIÓ: Gyere el két vetítésre és a harmadik jegyedet mi álljuk!

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékodat az info@akkuegyesulet.hu címen várjuk.

Amennyiben a Kálvin téri metrómegállótól és vissza kísérést szeretnél kérni, kérjük, jelezd nekünk regisztrációs leveledben ezirányú igényedet!

A filmről röviden:
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

A film hossza 121 perc.

A vetítést egy rövid előnarrációval indítjuk.