Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Látássérült sportolókat keresünk!

2017. május 9.
A képen egy futó alak látható
A képen egy futó alak látható

A kép forrása: http://running.competitor.com

Az OTP-nek a társadalmi felelősségvállalás jegyében minden évben van egy civil partnere, akivel közösen vesz részt ezen a programon. Idén minket segítenek majd önkénteseik, hogy minél többen átélhessék tagjaink közül a közös sportolás élményét, különös tekintettel a Patak parti futásra. Több korosztályban és különböző távokon lehet nevezni, ki-ki kondíciója és kedve szerint.

Azok a látássérültek, akik szeretnének futni, azonban nincs segítőjük, ne csüggedjenek, az OTP lelkes önkéntesei szívesen segítenek.

Ügyfélszolgálatunkon várjuk minden sportos, illetve vállalkozó szellemű látássérült jelentkezését az ugyfel@vgyke.com email-címen, a 0670/387-5267-es mobil illetve a 384-5541-es vezetékes számon.

A programok között lesznek különféle sportágakhoz kapcsolódó ingyenes bemutatók, illetve lehetőség lesz több, a látássérültek által végezhető speciális sport kipróbálására is, mint például a vak pingpong és a vakos darts.

A fesztiválon sok kulturális program is várja az érdeklődőket, táncbemutatók, vidám gyermek programok, légvár, falmászás és koncertek színesítik a napot. Az Alma együttes, Dj Dominique és Radics Gigi fellépése után tüzijáték zárja az eseményt.

A fesztivál időpontja: 2017. május 20. szombat, délelőtt 10 órától este 21.30-ig.

A program helyszíne: 1143 Budapest, Mogyoródi út 130. Sportpálya

A fesztivál fővédnöke Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.

A VGYKE csapata vár minden mozgást, sportolást szerető látássérült érdeklődőt!