Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Nőnapi kívánságműsor Rákosmente márciusi klubján

2022. február 25.
A rákosmenti Lámpás Klub logója

 

Kedves Klubtársunk!

Szeretettel hívunk Benneteket következő klubnapunkra, 2022. március 1-jére, amelyet a Rákoshegyi Közösségi Házban (Podmaniczky Zsuzsanna u. 3). tartunk, 14:00-órai kezdettel.

Ezen a napon már előre köszöntjük a hölgytagjainkat, megemlékezünk a Nemzetközi nőnap történetéről, és egy kívánságműsort is szervezünk, amelynek alkalmával a spotify-on, azaz egy digitális zenei szolgáltató segítségével játsszuk le az általatok kért zeneszámokat. Kérünk Benneteket, hogy előre jelezzétek, hogy mi a kívánságotok, és szívesen meghallgatjuk azt is, hogy milyen emlék fűződik hozzá számotokra! Ebből összeállítunk egy gyűjteményt, és lejátsszuk a klubon. A jelenléti klubról élő FaceBook-os bejelentkezést is tervezünk indítani, amely a Rákosmente közösség lámpásai és mentorai weboldalon követhető és később is lejátszható.

A programváltozás jogát fenntartjuk! Kérünk Benneteket, hogy maszkot hozzatok magatokkal! Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek!

Elérhetőségeink:

E-mail címünk: rakosmente.szervezo@vgyke.com

Telefon: Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468, Acsay Péter: 06 70 248 59 53

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és ill. más programok lebonyolításában, ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg