Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Nyertes pályázatunk részletei, egyéb aktualitások

2024. július 11.
A józsefvárosi Lámpás klub logója

Nyertes pályázatunk részletei, egyéb aktualitások a júniusi józsefvárosi online Lámpás klubon
2024. június 28.

Májusban egyesületünk beadott egy olyan pályázatot a Karácsony Sándor Közalapítványhoz, mely közvetlenül a józsefvárosi tagjainkat is érinti. Júniusban megérkezett a hír, hogy megkapjuk a kért támogatást. Ezért fő témánk ennek a pályázatnak az ismertetése, hogy mire is nyertünk. Természetesen a ballagó és érettségiző diákokról, az édesapákról és nagyapákról sem felejtkeztünk meg, hiszen ebben a hónapban apák napja is volt, s végre itt a vakáció.

Júliusi programjaink közül is ajánlunk párat, s arra biztatjuk a nézőket, hallgatókat, hogy folyamatosan figyeljék eseménynaptárunkat, hiszen azt folyamatosan frissítjük. Tudjuk meg minél korábban az információkat, nehogy lemaradjunk esetleg egy olyan eseményről, ami érdekelne bennünket. Erre fel is lehet iratkozni, ha email értesítést szeretnénk kapni az újonnan felkerült eseményekről.

A klub másik része egylinkgyűjtemény. A Facebook követőink, illetve mások sem maradtak le az anyagról teljesen, a linkek listája folyamatosan elérhető, az online klub posztjának kommentjében, az alábbi hivatkozásra kattintva.

Ajánljuk benne:

  • egyesületünk folyamatosan frissülő eseménynaptárát
  • egyesületünk szemléletformáló videósorozatainak részeit
  • május, június hónapban megjelent, a látássérült emberek boldogulásával kapcsolatos hasznos videókat (informatika témájú videók)
  • régészeti témájú videókat (audionarrált leletekről)
  • szórakoztató videókat (rádiókabaré felvételeket)

Horváthné Dunaveczki Leona
Közösségi civilszervező
VIII. kerület

#aliglátó #gyengénlátó #Józsefváros #klubnap #közösségiklubok #látássérült #online #vak #VGYKE