Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Sikeres volt a LESEK

2014. december 13.

Fotó forrása: https://www.facebook.com/lesek.hu

A látássérülteknek szóló programok tekintetében továbbra is az elmúlt 10 év legnépszerűbb és leglátogatottabb rendezvényei között szerepelt az esemény. Bízunk abban, hogy a rendelkezésre álló széles választék és a változatos előadások, valamint az új kiállítók mindenki számára nyújtottak érdeklődésének és igényének megfelelő kínálatot. A rengeteg pozitív visszajelzés megerősítette és alátámasztotta alapelképzeléseinket arról, hogy igenis szükség van ilyen jellegű eseményre, ahol az érintettek egy időben és helyen átfogó információkat kaphatnak, s kipróbálhatnak olyan eszközöket, illetve tájékozódhatnak azon szolgáltatásokról, amelyek megkönnyíthetik mindennapi életvitelüket. A nagy sikerre való tekintettel továbbra is szeretnénk rendszeresen megrendezni a bemutatót, és évről évre egyre bővülő kínálattal előállni.

Azokra is gondoltunk, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak részt venni minden előadáson, vagy távol maradtak a rendezvényünktől. Ők sem maradtak le semmiről, ugyanis az erre a célra létrehozott honlapunkon (www.lesek.hu) újra visszaidézhetik az esemény fontosabb pillanatait képekben, valamint az előadások tartalma is meghallgatható és letölthető az Index és a zuglómédia.hu teljes körű beszámolóival és a Kossuth Rádió Napközben című műsorában valló szereplésünkkel együtt.
Szeretnénk, ha honlapunk a konferenciához hasonlóan átfogó és áttekinthető bemutatást adna a forgalmazók termékeiről és szolgáltatásairól. Kérjük, kísérjék figyelemmel, hiszen tartalma a jövőben is folyamatosan bővülni fog!

Reméljük jövőre ismételten találkozunk a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáján!

Csák Attila
Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete

Forrás: www.herminaegyesulet.hu

Facebook oldal