Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Szolgáltatásaink év végi nyitva tartása

2020. december 14.
LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VGYKE Regionális Központjában szolgáltatásaink az idei évben december 18-áig érhetőek el.

A 2021. év első munkanapja január 4. hétfő, mely napon változatlan időben várja a megkereséseket Láthatár Segédeszköz boltunk, Masszázs szolgáltatásunk, Ügyfélszolgálatunk és Louis Braille Támogató Szolgálatunk is.

 

Egyesületünk központi ügyfélszolgálata személyesen kizárólag az alábbi időpontokban vehető igénybe:

Hétfőn, szerdán és pénteken 9 – 15 óráig várjuk megkeresésüket, melyhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kérjük tehát Önöket, hogy az ügyfélszolgálati irodánkba történő ellátogatásukat megelőzően mindenképp vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefonszám: 06 1 384-5541, 06 70 387-5267

E-mail: ugyfel@vgyke.com

Kedden és csütörtökön kizárólag mobiltelefonszámunkon és e-mail címünkön történő megkeresésüket tudjuk fogadni 9 – 15 óra között.

Amennyiben e-mailes megkeresés útján keresik fel ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, hogy munkatársunk, amennyiben szükséges, ezen keresztül is fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot!

Szeretnénk továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg munkatársunk e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad!

Kérjük továbbá ügyfeleinktől, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve a saját és a munkatársaink védelme érdekében az ügyfélfogadásra maszkban és legfeljebb 1 kísérővel érkezzenek, valamint törekedjenek az 1,5 m távolság betartására!

Együttműködésüket köszönjük!

VGYKE