Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Szülinapi klubnap Kispesten, meglepetésekkel

2017. augusztus 10.
A képen a szülinapi torta látható

Örömteli eseményre invitáltuk klubtagjainkat július 27-én. Második szülinapunkat ünnepeltük a Táncsics utcai családsegítőben.

A képen a torta látható a két kerületi szervező kezében

Szép számmal jöttek velünk ünnepelni, de sok jó ember kis helyen is elfér, szerencsére jutott hely mindenkinek. Körünkben üdvözölhettük Mészáros Ágnest a VGYKE alelnökét. Ági kedves szavakkal köszöntötte a jelenlévőket, és beszélt az ősszel kezdődő gyógymasszőr képzésről, a segédeszköz pályázatokról, és a VGYKE könyv megjelenéséről, amit valamennyien nagyon várunk. Vendégünk volt Ruzsa Viktor a Civil Rádiótól, aki felvételt készített klubnapunkról, Domoszlai János pedig kellemes melódiákkal fokozta a hangulatot.

A képen Domoszlai Jani gitározza el a szülinapi éneket

Elkezdődött az ünneplés. Mi is köszöntöttük az egybegyűlteket, és felidéztük az elmúlt év történéseit. Nem maradt ki egyetlen klubnap, és program sem. Így összesűrítve látszott csak igazán, hogy mennyi élményben volt részünk!

A képen a szülinapi torta látható

A szülinap fénypontja a torta. Jana gitáron játszotta a Happy Birthday-t, amit vele együtt énekeltünk, aztán elfújtuk a gyertyát, és azt kívántuk, sok szülinapot ünnepeljünk még ezzel a közösséggel. Saját készítésű kekszes csokitortával leptük meg a társaságot, aminek nagy sikere volt, és jó étvággyal elfogyasztottak. De a meglepetések sora még nem ért véget… Különféle tárgyakat sorsoltunk ki, ezzel is emlékezetessé szerettük volna tenni klubnapunkat, örömet szerezve klubtagjainknak. Az ajándéksorsolás izgalmakkal teli, vidám pillanatai után jutott még idő kötetlen beszélgetésre, zenélésre.

A képen az ajándéksorsolás egy pillanata látható

Köszönet a velünk ünneplőknek! Reméljük sok kellemes klubnappal és változatos programokkal teli év után gyújthatjuk majd meg a harmadik gyertyát!

A képen az ünnepi asztal látható, körülötte a klubtagok ülnek

“A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében.”
(Eleanor Roosevelt)

Bernát Zsuzsanna és Puchnyák István
közösségi civilszervezők