Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Téli Egészségmegőrző Napon voltunk a KMO-ban

2018. február 19.
A képen az látható, hogy Burány Sándor képviselő megtekinti a VGYKE standját és megnézi a segédeszközöket

Mi is részt vettünk a rendezvényen. Tanai Csaba, Puchnyák István és Bernát Zsuzsanna. A Láthatár bolt árukínálatából sok hasznos dolgot mutattunk be, melyek nem csak a látássérülteknek, hanem bárkinek segítségére lehetnek. Felhívtuk a látogatók figyelmét, az online vásárlásra, amit webáruházunkban a https://lathatarbolt.hu/ címen tehetnek meg.

A képen Bernát Zsuzsanna látható, amint tájékoztatja a standnál megálló látogatókat

Bemutattuk egyesületünket, beszéltünk a kerületben végzett munkánkról. Sokan felpróbálták a szimulációs szemüvegeket, és érdeklődtek a különböző szembetegségekről. A színfelismerő is nagy tetszést aratott. Tanai Csaba a vakvezető kutyákkal, és a kutyás közlekedéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolt. Bonca kutya pedig elvarázsolt kicsiket, nagyokat egyaránt.

Ismeretségeket kötöttünk, szórólapot osztogattunk. Nagy örömünkre szolgált, hogy Burány Sándor országgyűlési képviselő úr ellátogatott hozzánk, és érdeklődéssel kísérte munkánkat.

A képen az látható, hogy Burány Sándor képviselő megtekinti a VGYKE standját és megnézi a segédeszközöket

Pártoló tagunk, Urbanek Péterné is eljött az egészségnapra, és végig velünk maradt. Sikeres és tartalmas napot töltöttünk a KMO-ban, és remélem öregbítettük egyesületünk hírnevét!

Bernát Zsuzsanna és Puchnyák István
közösségi civilszervezők