Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Változás ügyfélszolgálatunk nyitva tartásában

2020. november 19.
LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK

Tisztelt Olvasóink!

Továbbra is kiemelten fontosnak tartja Egyesületünk az Önök és munkatársaink egészségét, ezért a járványügyi helyzet alakulása miatt ismét változtatásokat kell eszközölnünk szolgáltatásaink működésében.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. november 23-tól egyesületünk központi ügyfélszolgálata személyesen kizárólag az alábbi időpontokban látogatható:

Hétfőn, szerdán és pénteken 9 – 15 óráig várjuk megkeresésüket, melyhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kedden és csütörtökön mobiltelefonszámunkon és e-mail címünkön történő megkeresésüket tudjuk fogadni 9 – 15 óra között.

Kérjük tehát Önöket, hogy az ügyfélszolgálati irodánkba történő ellátogatásukat megelőzően mindenképp vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

telefonszám: 06 1 384-5541, 06 70 387-5267

e-mail: ugyfel@vgyke.com

Amennyiben e-mailes megkeresés útján keresik fel ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, hogy munkatársunk, amennyiben szükséges, ezen keresztül is fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot!

Szeretnénk továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg munkatársunk e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad!

Kérjük továbbá ügyfeleinktől, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve a saját és a munkatársaink védelme érdekében az ügyfélfogadásra maszkban és legfeljebb 1 kísérővel érkezzenek, valamint törekedjenek az 1,5 m távolság betartására!

Együttműködésüket köszönjük!

VGYKE