Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Augusztusi klubnap a Láthatár Bolttal

2020. szeptember 7.
A klubtagok vásárolnak.

2020. augusztus 26-án megtartottuk havi klubnapunkat a Kondor Béla Közösségi Házban, melyre a Láthatár Bolt egyik munkatársát, Németh Róbertet hívtuk vendégül.

Robi beszélt nekünk a bolt működéséről, egyéb fontos tudnivalókról, mint a helyszín, a nyitvatartás és a fizetési lehetőségek. Továbbá bemutatta azokat az eszközöket, melyek használata nagy segítséget nyújt a látássérült emberek mindennapi életében. Ilyen volt pl a beszélő karóra, beszélő vércukor- és vérnyomásmérő, konyhai mérleg, különféle nagyítók, képesség fejlesztő logikai játékok.

A képen a bolt árukínálata látható.

Tagjainknak lehetőségük nyílt vásárolni is a bemutatott termékek közül, amivel éltek is az érdeklődő klubtagok.

A klubtagok vásárolnak.

Délutánunk további részében sort kerítettünk az elmaradhatatlan kvízjátékra, valamint a jövő hónapban esedékes Téglamúzeumi látogatásról is szót ejtettünk.

Végezetül Domoszlai János játszott nekünk kenán dél-amerikai és bolíviai muzsikákat, valamint egy új hangszert, a marhacsontból készült tülköt is bemutatta nekünk, mely még nagyszülei idejéből maradt fent.

Bernát Zsuzsanna és Juhos Róbert
Közösségi civilszervezők

2020. augusztus 18.
A Láthatár Segédeszköz Bolt logója

Kedves Klubtagok és VGYKE tagjaink!

Sok szeretettel hívunk benneteket következő klubnapunkra, melynek helyszíne: Kondor Béla Közösségi Ház (1181 Bp. Kondor Béla Sétány 8.)

Időpont: 2020. augusztus 26. (szerda) 15 óra

Augusztusi klubnapunkon a Láthatár Bolt munkatársai lesznek a vendégeink, és vásárlással egybekötött bemutatót tartanak.

Szeretettel várunk mindenkit!

Elérhetőségeink:

Juhos Róbert: 06 70 377 3235

Email: 18.kerulet.szervezo@vgyke.com

Bernát Zsuzsanna és Juhos Róbert
Közösségi civilszervezők

A Láthatár Segédeszköz Bolt logója