Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Ismerje meg Újbuda természeti kincseit!

2014. június 19.

A sorozat befejező programjának témája:

Kamaraerdei tanösvény

Időpont:

2014. június 21. szombat, 9.00-13.00 óra

Találkozás:

9 órakor a 41-es villamos Kamaraerdei Ifjúsági Park végállomásánál

Megközelíthető:

A Kelenföldi vasútállomástól (Őrmezei oldal) a 187-es busszal. Indul: 8.48-kor, leszállás a Kamaraerdei Ifjúsági Park megállójánál. A menetidő körülbelül 16 perc. Illetve a Móricz Zsigmond körtértől a 41-es villamossal.

A program vezetője:

dr. Berezvai Zoltán biológusmérnök

Kamaraerdőn – a természetszerető családok kedvelt kirándulóhelyén – Újbuda Önkormányzatának fejlesztéseként valósult meg a tanösvény. A séta során lehetőség adódik majd a tanösvény szakmai anyagának megismerésére és interaktív játékainak kipróbálására.

Járni fogunk kiszáradt vízmosásban, felkapaszkodunk meredeken, majd lesétálunk a nagy tisztásra. Ezt követően egy második kört is teszünk a Kamaraerdő XXII. kerület felé eső részén.

Megfelelő öltözék és kényelmes cipő feltétlenül szükséges.

Az útvonal babakocsival nem járható!

Részletes programleírás az MKNE honlapján érhető el.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni legkésőbb a meghirdetett program hetében, kedden 18 óráig lehet. A programokra minden érdeklődőt (családokat, baráti társaságokat, pedagógusokat) szeretettel várunk, de iskolás csoportok jelentkezését sajnos nem tudjuk fogadni.

Regisztrálni az MKNE honlapján (ld. fent), illetve személyesen keddenként 14-18 óra között az MKNE irodájában (1113 Budapest, Bocskai út 37.) lehet. A Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja és az Újbuda Önkormányzata támogatásának köszönhetően a program térítésmentes.

Magyar Környezeti Nevelési Egyesület