Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Klubnap Óbudán a Költészet Napja alkalmából

2017. április 29.
A fényképen az látható, amint Ézsaiás László szaval

Április 21-i klubnapunkra szokás szerint most is szép számmal gyűltünk össze Békásmegyeren. Mivel ebben a hónapban van a Költészet Napja, így a vers került középpontba. Három meghívott versmondót köszönthettünk körünkben, és vendégünk volt még Ruzsa Viktor a Civil Rádió munkatársa is.

Először Ézsiás László látássérült költő előadóművész mondott verset. Olyan átéléssel mond verset, hogy aki hallgatja annak nemcsak a füléig jut el amit hall hanem a szívét is megérinti a vers üzenete.

A fényképen az látható, amint Ézsaiás László szaval

Baráth Zsófia előadóművész személyéből árad a szeretet mindenki felé és közvetlen vidám kedvességével felüdíti az embereket. Úgy mondja közönségének a verset, hogy teljesen önmagát adja közben.

A fényképen Baráth Zsófia látható

Kisné Héczei Erzsébet keresztény emberként Istenhez fűződő kapcsolatáról, családjáról, a szeretetről és a természet szépségéről írta eddigi verseit. Ezekből adott át nekünk egy csokorra valót.

Kisné Héczei Erzsébet látható a fényképen

Ruzsa Viktor előadás után interjút készített Ézsiás Lászlóval nemrég megjelent CD lemezének bemutatója alkalmából felidézve eddigi élete legfontosabb eseményeit. A riportban bemutatkozott Baráth Zsófia és Héczei Erzsébet is.

Három különböző embert hallottunk verset mondani. Más-más emberek ők, de az volt bennük a közös, hogy önmagukat adták a versben így tartalmas szép délutánt tölthettünk el együtt.

Vasné Pintér Teréz
közösségi civilszervező