Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Komoly témák a klubnapon

2024. június 18.
Komoly témák a klubnapon - az előadók egy asztalnál

Komoly témák a klubnapon
2024.06.05.

A klubnapon két témával kapcsolatban is jöttek hozzánk vendégek. Ráadásul, mint kiderült, a két hatósági szervezet kölcsönösen segíti is egymás munkáját.

Elsőként az Önkormányzati Rendészettől kérdeztük Mohai Zoltán osztályvezető és Homlok Béla osztályvezető helyettes urakat. Ezúttal is köszönjük, hogy eleget tettek meghívásunknak! Különböző fogalmak jelentését tisztázták, és tévhiteket oszlattak el. Bemutatták a rendészet működését, munkáját, rengeteg kérdésre válaszoltak, valamint felajánlották segítségüket nekünk. Megkaptuk elérhetőségeiket is. Kiderült számunkra, milyen sokrétű, felelős munkát végeznek az Önkormányzati Rendészet munkatársai.

A következő témában Varga Brigitta rendőr százados, körzeti megbízott tartott előadást. Emlékeztetett minket a már általa elmondottakra, hogy mire és hogyan vigyázzunk a csalásokkal kapcsolatosan. Felhívta figyelmünket a legújabb online csalásokra, azok kiszűrésére is. Továbbá a közlekedésbiztonságról, a nyár veszélyeiről sem feledkezett meg. Köszönjük Briginek az állandó figyelmét, segítségét!

Murgács Jánosné, Pesa Anna Mária
Közösségi civilszervezők

#aliglátó #gyengénlátó #klubnap #közösségiklubok #látássérült #Újpest #vak #VGYKE