Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Májusi klubnap a Kondor Béla Közösségi Házról és egyéb aktuális témákról

2021. június 2.
A fotó jobb oldalán sárga alapon fekete betűkkel a hír címe olvasható, a bal oldalon a XVIII. kerületi Lámpás Klub logója látszik.

 

2021. május 26-án megtartottuk havi online klubnapunkat, melyen Hajzlinszki Annamária, a Kondor Béla Közösségi ház kommunikációs igazgatója volt vendégünk.

Megtudhattuk Tőle, milyen programokat, eseményeket, lehetőségeket kínál az intézmény látogatói számára a közeljövőben, milyen feltételekkel vehetők igénybe a Közösségi Ház szolgáltatásai, milyen hatással volt a pandémiás helyzet munkájukra, milyen kihívásokkal, nehézségekkel kellett szembenézniük az elmúlt 1 év során.

A kellemes és hasznos beszélgetést követően a húsvéti ünnepkört lezáró Pünkösd hagyományairól emlékeztünk meg.

A 18. Kerületi Lámpás Klub idén ünnepli 5. születésnapját, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Pár mondatban összefoglaltuk, mi is történt velünk az elmúlt évek során, milyen kitűzött célokat sikerült elérnünk és miket szeretnénk még elérni az elkövetkezendő időszakban.

Klubdélutánunkat néhány közérdekű információval zártuk Egyesületünk hírlevelének aktuális témáiból, híreiből szemezgetve.

Pázmán Krisztina és Juhos Róbert
XVIII. kerületi közösségi civilszervezők