Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Novemberi klub délután Zuglóban

2017. november 11.
A képen a két audiológus látható

Mai klub délutánunkon Págány Noémi a VGYKE Masszázs szolgáltatásától, Szilágyi Erika és Leány Ferenc Ügyfélszolgálatunk munkatársai látogattak meg bennünket.

Noémi részletesen beszámolt arról hogyan vehető igénybe a masszázs szolgáltatás, megadta az elérhetőségeket ahol nem csak vele, hanem kolléganőivel is lehet időpontot egyeztetni masszőrjeinkhez, akik több helyszínen is elérhetők. Beszélt az árakról és akciókról, aki úgy gondolta vásárolhatott masszázs bérletet is. Ismertette a különböző masszázsokat és szervezetünkre való jótékony hatásairól is beszélgettünk. Kérésünkre néhányunkat irodai masszázsban részesített, aminek igazán örültünk.

Ezután Szilágyi Erika ügyfélszolgálatunk új munkatársa is bemutatkozott, LeányFeri pedig ismertette az ügyfélszolgálat munkáját, elérhetőségeit. Egyesületünk fontos munkája folyik náluk, hiszen minden új tagunk velük találkozik először a tagfelvételkor, fontos információkat kapunk a „Hírlevél” szolgáltatáson keresztül, ami Erika új ötletei, újságírói múltja és tapasztalata révén új formát ölt majd, természetesen továbbra is figyelembe véve az akadálymentesítés szabályait.

Erika és Feri lehetőséget adtak tagjainknak befizetni a jövő évi tagdíjat, ezzel megkönnyítve az utazással járó esetleges kellemetlenségeket. Néhányan ki is használtuk ezt az alkalmat.

Ez a délután is gyorsan elszaladt, de még felhívtuk tagjaink figyelmét a decemberi „Csodagömb Karácsonyi Nagycirkusz” programunkra, amire lehetőségük van jelentkezni, a VGYKE-ben tartandó Karácsonyi vásárunkra, amihez kértük tagjaink segítségét néhány apró saját készítésű ajándék elkészítéséhez és természetesen a többi lámpás klub tárgyai közül is válogathatnak családtagjaiknak ajándékot.

Nagyon sok hasznos információval lettünk ma gazdagabbak és reméljük, hogy több tagunkhoz is eljut az információ a lámpás klubunkról, programjainkról.

A képen a két audiológus látható

Kiss Márti és Tanai Csaba
XIV. kerületi közösségi civilszervezők