Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Segítsen Ön is!

2017. május 31.
Fekete-fehér képen emberek ülnek körbe-körbe

“Szia Erika! Egy kéréssel fordulok most hozzád. Csatlakoztam egy számomra fontos kampányhoz. A MáSzínház csapata kért fel, hogy a Swimathon nevű adománygyűjtő úszó rendezvényen, június 18-án, támogassam őket az úszásommal… Az úszásommal magam is támogatom, szeretnék nem megfulladni. [Mosoly] Lányaim is velem tartanak ebben a kalandban, ők a tiszteletbeli edzőim. [Mosoly] Nagyon fontos számomra ez az ügy, hisz a MáSzínházban értelmi fogyatékos és down szindrómás fiatalok közössége, akik ép színészekkel együtt azon munkálkodnak, hogy elfogadtassák magukat a többségi társadalommal. Az előadás, mely most született arról szól, hogy ezek a lányok hogy élik meg a nőiességüket, azt, hogy ők is vágynak gyermekre, családra.

Szeretnék Tőled pénzbeli segítséget kérni (bár bevallom, ezt nehéz volt leírni) a PRÓBÁLOM TÚLKIABÁLNI MAGAM című darabjuk minél szélesebb körben történő bemutatásának támogatására. Tudom, amire kérek, az arra is fog felhasználódni. Kérlek, vegyél meg egy métert az úszásomból. Amennyiért Te szeretnél. A vállalásom 250 méter – 500 ezer forint összegyűjtése.

Szeretném, hogy ha átéreznéd ennek az ügynek a fontosságát, azt, hogy mennyire szükség van arra, hogy ezek az emberek lehetőséget kapjanak havi két előadás megtartására azért, hogy megmutassák országnak-világnak, hogy ők is ugyanúgy éreznek, élnek, nevetnek, sírnak és küzdenek az élet mindennapi gondjaival, mint mi, a többség!

Amit én tudok ajánlani cserébe az anyagi támogatásodért az az, hogy nem fulladok vízbe. [Mosoly] Mindenki, aki az alább linken (a támogatom/donate, kék színű téglalapra kattintva) adományoz engem támogatva, az kap tőlem egy titkos ajándékot. Hajrá nekünk, és köszönöm Neked!”

Ha szeretné támogatni ezt a remek kezdeményezést, az alábbi linken teheti meg, amit ezúton is köszönünk:
https://2017.swimathon.hu/swimmer/szabolcs-judit/

mászínház