Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Tánc, jóga, stresszoldás

2015. január 14.
Kép forrása: weightloss-exercise.net

Kép forrása: weightloss-exercise.net

Nagy Sarolta vagyok, a LÁSS aerobik edzője.

Már gyerekkoromban elhivatottnak éreztem magam a sport és a tánc világában. Terveim között szerepelt e két sportág ötvözése. 2013-ban az IWI iskola lehetőséget adott a célom megvalósításához. Aerobik oktatóként segítséget szeretnék nyújtani az embereknek, hogy a szakmai színvonal biztosításával örömöt, felszabadultságot és fittséget teremtsek nekik. Alapvetőnek tartom a test karbantartását és a helyes életmód vezetést, mert edzőként így élek. Úgy gondolom, hogy csak eredmény vezérelt munkával lehet sikeres az ember.

Törekedjünk együtt erre a célra!

Alakformáló: Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly.
Ebben az óratípusban a callanetics és a kicsit dinamikusabb konditorna elemei ötvöződnek kellemes zenére. Kiváló tonizáló hatású, teljes testet átmozgató óra.

Egyik vendég véleménye az órámról:
“Páran rendszeresen látogatjuk az aerobik órákat. Mi, akik kipróbáltuk, beleszerettünk. Az edző olyan, mint egy „duracell nyuszi”! Ne gondoljatok hagyományos rettenetes ugráló aerobikra. Nem! A tánc, a jóga, és egyéb elemeket ötvözve alakítja ki Nagy Sarolta az órákat, ami elsősorban különböző izmok erősítésén alapul. A leghatékonyabb módja az alakformálásnak! Az órán jó zene mellett, jó hangulatban buzdít minket Saci, hogy az óra végére jólesően elfáradjunk. Stresszel teli életünkben nagyon fontos szerepe van a mozgásnak, a mozgás örömének. Mindig feltöltődve érzem magam az órák után.”

Akinek van kedve kipróbálni az aerobikot, minden héten pénteken 18:15-19:15-ig megteheti.
Ára: 500ft.

Az órákat a LÁSS (Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete) szervezi, az edzések helyszíne pedig a LÁSS közösségi helyisége: Budapest, Andrássy út 76. földszint.