Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Tükörkép és szépségápolás

2019. november 13.

Novemberi klubnapunkon egy különleges vendégünk volt, Rózsa Magdolna, aki a zuglói családsegítő munkatársa és a Tükörkép Műhely vezetője.

Magdolna elmondta, hogy a műhely a Zuglói Önkormányzat támogatásával jött létre, a családsegítő szolgálat közös együttműködésével. Célja, hogy a Zuglóban élő idős és rászoruló embereket segítse azzal, hogy otthon a lakásukban elkészíti a frizurájukat, vagy manikűrös szolgáltatást nyújt. Ez mindenki számára ingyenes, de a családsegítőből kupont kell kérnie annak aki a szolgáltatást igénybe szeretné venni.

Klubnapunkon a VGYKE ügyfélszolgálatának munkatársai is kitelepült hozzánk. Rádi Anna és Benke Richárd beszéltek a VGYKE új székhelyére költözéséről, az előre látható nyitásról és az ügyfélszolgálat nyitvatartási rendjéről.

A költözés miatt tagjaink a klubnapunkon kaptak lehetőséget a jövő évi tagdíj befizetésére.

Következő klubnapunk december 11-én lesz a Zuglói Civil Házban, melyre szeretettel várom az érdeklődőket.

Klubnapunkat a Zuglói Önkormányzat támogatta, melyet ezúton is köszönünk.

2019. november 10.
A zuglói Lámpás Klub logója

Kedves tagok, kísérők, érdeklődők!

A zuglói Lámpás Klub novemberi összejövetelén vendégünk lesz Rózsa Magdolna, a Tükörkép Műhely vezetője, családsegítő, szépségápolási szakember, sok érdekes információt tudhatunk meg tőle.

A VGYKE Ügyfélszolgálata is kitelepül klubnapunkra, ami azért fontos, mert egyesületünk novemberi költözése miatt, ügyfélszolgálatunkon nem lesz lehetőség tagdíjat befizetni, sem tagkönyv cserére, esetleges új belépésre. Klubnapunkon lehetőség nyílik erre, így megkönnyítve tagjainknak a felesleges utazgatást.

Fontos! A tagkönyvet mindenki hozza magával, aki tagdíjat szeretne befizetni!

Klubnapunk ideje: 2019. november 13. szerda 14-16 óra között

Helye: Zuglói Civil Ház 1144 Bp. Csertő park 12.

Mindenkit várok szeretettel!

Elérhetőség:

E-mail: zuglo.szervezo@vgyke.com

Telefonszám: 06/70-984-5071

Kiss Márta
Közösségi civilszervező

A zuglói Lámpás Klub logója