Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

VII.kerület 2018. programjainkról beszámoló, őszi-téli programajánló

2018. augusztus 29.
A visegrádi kirándulócsoport a visegrádi várban a kút előtt áll

Erzsébetvárosi Lámpás Klubunk a Süsü „40” kiállításon vett részt áprilisban. Ahol láthattuk és megérinthettük a mesefilm főbb szereplőit is. A program érdekessége még az is volt, hogy karaokézni is lehetett.

Egyik Klub Napunkra gyógyító bohócokat hívtam el, akik Matics Ádám cégünk egyik masszőrének munkatársai a Vidám Segítők Alapítványtól jöttek. Aminek nagyon örültem, hogy a műsor végére még azok is megszerették a bohócokat, akik kicsit idegenkedtek eddig. Gitárzene, ének, akrobata mutatvány is szerepelt a repertoárjukban. A program végén mindenkinek készítettek egy olyan lufi figurát, amilyet szerettünk volna. Nagyon jól alakult, mindenki mosolyra fakadt, egy nagyon vidám délutánt sikerült eltöltenünk.

A csoportképen a klubtagok és a bohócok együtt láthatóak az erzsébetvárosi klubnapon

Júliusban Klub Napunkra egyik kedves barátunkat hívtam el, hogy tartson előadást Törökország szépségeiről és varázslatos világáról. A program zenével és filmvetítéssel zárult, aminek nagy sikere volt.

Az erzsébetvárosi klubtagok vetítést néznek a törökökről

Júliusi programunkat Visegrádra terveztük. Megnéztük a Palota Múzeumot tárlatvezetéssel, majd egy étteremben ebédeltünk. Tagjaink szerettek volna egy játszótérre menni, amely vágy teljesült is mert volt egy meseház, ahol kedvére hintázhatott mindenki. Ez a programunk is tartalmasan telt, mindenki jól érezte magát.

Őszi-téli programjaimban szerepelni fog a Csoki múzeum, szereted a csokit? Ne hagyd ki, gyere bátran erre a programra! Szerepel még a programok között a Róth Miksa Emlékház megtekintése is. Még sok tartalmas programot tervezek, amelyekre várok minden érdeklődőt szeretettel!

Elérhetőségek: 0670/ 387-52-66
E-mail: lampas.erzsebetvaros@gmail.com

Kőváriné Orsi
közösségi civilszervező