Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Erste Bank: “Higgy magadban!” – Önnek egy kattintás, nekem a jövő…

2017. november 21.

Mint, azt már sokan tudják, bejutottam az Erste Bank “Higgy magadban!” elnevezésű pályázatának első fordulójába. Narrációs eszközök finanszírozására pályáztam, hogy többek között a Holdvilág Kamaraszínházzal való együttműködés is folytatódhasson és újra ott ülhessek a narrátori fülkében a mikrofon mögött. Ha megnyerem, rengeteg érdekes, izgalmas, narrációval kísért kulturális programmal örvendeztethetem meg Önöket és ezzel egy óriási álmom válna valóra! Nem csak azért, mert újabb csodálatos feladatokban próbálhatnám ki magam, hanem azért is, mert már nem lennék egy adott helyszínhez kötve, a narráció bárhol megvalósulhatna.

A rosta első fordulója egy közönségszavazással zárul, melyre november 20 és december 15 között kerül sor. A legtöbb szavazatot kapott pályázat az első nyertes, ezen kívül még két pályázat nyerhet, melyet a bank szakmai zsűrije jelöl ki. Ha Ön is segítet, megnyerhetem a közönségszavazást és biztosan az enyém a három helyből az egyik. November 20 és december 15 között számítok minden kedves olvasóm segítségére, fogjunk össze a jó ügyért! 🙂

A pályázat az alábbi linken érhető el:
http://www.erstehiggymagadban.hu/palyazat/a-kultura-mindenkie-887

Kis segédlet a szavazáshoz:

1. Nyissa meg a linket.
2. Kattintson a szavazógombra, regisztráljon egy e-mailcímmel vagy a Facebook oldalával.
3. Ha e-maillel regisztrált, kap egy visszaigazoló linket, arra kattintson rá és a megjelenő felületen válassza ki a keresőben a “kultúra” kulcsszót.
4. A pályázatomnál nyomjon újra a szavazógombra és már ugrik is egyet a számláló!

Köszönöm, hogy segített az álmom megvalósításában!

Üdvözlettel: S. Tóth Erika, audionarrátor