Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Filmgyártás-élménytúra a Korda Filmparkban

2023. június 28.
A XVIII. kerületi Lámpás Klub logója
Kedves Klubtagok, Kedves Érdeklődők!

Sok szeretettel hívunk benneteket következő klubprogramunkra! Igazán különleges programban lehet részünk: filmgyártás-élménytúra a Korda Filmparkban.

Ezúttal Etyekre utazunk, ahol a filmgyártás rejtelmeibe tekinthetünk be. A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményt nyújt, hogy betekinthess a nemzetközi filmipar rejtelmeibe. A 2-2,5 órás vezetett élménytúra során részese lehetsz a filmgyártás modern gyakorlatának, megismerheted a filmkészítés legfontosabb állomásait. Kedvedre sétálhatsz, fotózhatsz az életnagyságú díszletvárosban.

Időpont: 2023. július 6. csütörtök – az élménytúra 12:00 órakor kezdődik

Helyszín: Korda Filmpark– 2091 Etyek Korda út 1572 hrsz

Találkozás: a Határ úti metróállomásnál az IBIS Hotel előtti parkolóban 10:30 órakor

Utazás kisbusszal történik, melyben a férőhelyek száma korlátozott, max 8 fő. A helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. További jelentkezők esetén lehetőség van a Volánbusz etyeki járatát igénybe véve eljutni a helyszínre, ehhez kísérőt biztosítani nem tudunk.

A programon való részvétel ingyenes, kivéve a Volánbusszal utazók esetében, akik önköltségen válthatják meg menetjegyüket a járatra.

Akinek szükséges, kísérőt feltétlenül hozzon magával! Mindenki magának biztosítja az enni- innivalót ebédre. A helyszínen büfé található, de meleg étel nincs.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd az alábbi elérhetőségek valamelyikén legkésőbb július 3 hétfő 12:00 óráig!

Szeretettel várunk Mindenkit!

Pázmán Krisztina
Közösségi civilszervező

Elérhetőség:

Telefon: 06 30 852 2131

E-mail: 18.kerulet.szervezo@vgyke.com

#aliglátó #film #filmgyártás #gyengénlátó #klubprogram #KordaFilmpark #közösséglámpásai #látássérült #meghívó #vak #VGYKE #XVIII.kerület