Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Színházban jártunk

2017. február 23.

A mai programunk az AJAMK-ban volt. Egy akadálymentesített előadáson voltunk, melynek a címe a Mátyás király és a cinkotai kántor, amit S. Tóth Erika narrált. Véleményünk szerint, hatalmas sikere volt az előadásnak a szomszédos kerület tagjai, illetve az angyalföldi klubtagok körében is. Összesen tizenöten voltunk. Ebből három volt gyermek, akik kimondottan jól szórakoztak a teljes program alatt.

Csapatunk a műsor kezdete előtt egy órával érkezett, aminek direkt célja volt, ugyanis kulisszabejárásra kaptunk lehetőséget. Ennek során megismerhettük a színészeket is, illetve a kellékeket és magát az egész színpadot.

004005

A teltházas előadást az első sorban élvezhettük. Barátságos, vicces és egyben nagyon tanulságos volt a történet, miszerint soha nem szabad előre megítélni úgy az embert, hogy nem tudhatjuk, ki is van a ruha mögött! Annak ellenére, hogy gyerekeknek készített előadás volt, olyan gondosan volt megkomponálva az élmény, hogy mindannyiunkat magával ragadott!

Összegezve az egész napot: mindenki nagyon jól érezte magát és kíváncsian várjuk a következő ilyen előadást, amit Koltai Judit, a Holdvilág Kamaraszínház vezetője és nagyszerű csapata mutat majd be.

Jánosi Veronika és Molnárné Tóth Andrea
közösségi civilszervezők